PROGRAM ZA RESTORANE I BAROVE

Granit ( slush mašine )

 

Faby Skyline Express je multifunkcionalna mašina za bljuzgavicu sa jedinstvenim performansama u svom sektoru. Omogućava vam proizvodnju i doziranje proizvoda kao što su bljuzgavica, vrhnje, jogurt, šerbeti i proizvodi na bazi alkohola, značajno smanjujući vrijeme čekanja uz nisku potrošnju energije. Zahvaljujući ekskluzivnom dizajnu koji koristi sistem hlađenja veoma visokih performansi, Faby Skyline Express je najbrža mašina za bljuzgavicu na tržištu sa neverovatnim performansama čak i u uslovima ekstremnih temperatura.

Dostupan u verzijama sa jednim, dva ili tri rezervoara od 10 litara.

 

Elektromehanički sistem koji čini mašinu pouzdanom na bilo kojoj temperaturi

Vrijeme čekanja svedeno na minimum čak iu ekstremnim uvjetima

Niska potrošnja energije zahvaljujući odabranom dizajnu

Patentirani LED sistem osvjetljenja u stražnjem dijelu rezervoara koji ističe proizvod i osvjetljava poklopac

Mogućnost prilagođavanja prednjih panela zahvaljujući prisutnosti prozirne ploče koja omogućava umetanje i zamjenu prilagođenog umjetničkog djela u bilo kojem trenutku

Mogućnost brzog punjenja rezervoara zahvaljujući odsustvu električnih žica u poklopcu

Zaštita prekidača kroz bočna vrata

Noćni način rada koji omogućava skladištenje proizvoda uz vrlo nisku potrošnju energije

Jednostavan za korištenje, čišćenje i održavanje

Mogućnost estetskog i tehničkog prilagođavanja

Mašina ima različita odobrenja, među kojima: CEE, NSF, UL, CSA, GHOST, SASO

Opciono: verzija sa automatskim popunjavanjem

 

 

Sokovnici

 

Odaberite svoj dozator za sok dizajniran da izbjegne stvaranje pjene unutar proizvoda i garantira nepromijenjen i prirodan okus. Za hladan čaj, osvježavajuće piće ili bezalkoholni aperitiv, naši aparati su rješenje za ono što tražite.

 

 

Mašine za toplu čokoladu , čajeve , kuvano vino , mlijeko

Odaberite bain-marie sistem za svoju toplu čokoladu, samo tada će garantirati kremasti i ujednačen proizvod. Ovaj sistem može zagrijati proizvod bez sagorijevanja, osiguravajući optimalan rezultat čak i sa vrlo osjetljivim sastojcima.

 

Ice cream : Moderan i inovativan, može se koristiti da svojim kupcima ponudite sladoled čvrste konzistencije, kao i širok spektar novih proizvoda.

Dizajniran s maksimalnom pažnjom na kvalitetu, detalje i funkcionalnost, uskoro će postati uređaj bez kojeg ne možete.

Iznenađujuće kompaktan i vrlo elegantan, jednostavan je za korištenje zahvaljujući ekranu osjetljivom na dodir s intuitivnim ikonama.

Potpuno prilagodljiv, može se koristiti za promociju vašeg imidža i proizvoda na impresivan način.

B-krema HD

B-Cream HD je mašina za pripremu smoothieja i sladoleda. Izuzetno kompaktan i jednostavan za korištenje, dostupan je sa posudama od 6 litara.

Svojim inovativnim dizajnom oplemenjuje barove ili kafiće nudeći nove emocije i poboljšavajući poslovanje.

Verzija pod nazivom LK sa svjetlom i sistemom zaključavanja dostupna je na zahtjev.

B-Frozen Digital

To je nova referentna tačka na tržištu dispenzera pića.

Posebno dizajniran za pravljenje bljuzgavica, sorbeta, jogurta i smrznutih krema,

to je prvi dozator sa „brushless” motornom tehnologijom, koja osigurava najbolju pouzdanost i kontrolu debljine proizvoda.

Svaki detalj je pažljivo razmotren kako bi se poboljšao vaš rad i osigurala bolja efikasnost; ovaj uređaj također ima ekran koji omogućava pristup dodatnim informacijama o radu stroja.

Njegov moderan i elegantan dizajn unapređuje vašu radnju i poboljšava vaše poslovanje.

B-Frozen Digital

To je nova referentna tačka na tržištu dispenzera pića.

Posebno dizajniran za pravljenje bljuzgavice, sorbeta, jogurta i smrznutih krema,

to je prvi dozator sa „brushless” motornom tehnologijom, koji osigurava najbolju pouzdanost i kontrolu debljine proizvoda.

Svaki detalj je pažljivo razmotren kako bi se poboljšao vaš rad i osigurala bolja efikasnost; ovaj uređaj također ima ekran koji omogućava pristup dodatnim informacijama o radu stroja.

Njegov moderan i elegantan dizajn unapređuje vašu radnju i poboljšava vaše poslovanje.

B-kocka 6

Nadovezujući se na vrlo uspješnu B-cube mašinu, Bras je odlučio stvoriti verziju od 6 litara koja može pohraniti veće količine proizvoda. Jedinstvena alatka proizvedena u Italiji, savršena za pravljenje hladnih krema, sorbeta i slašija. Kompaktna, ali elegantna „butik mašina“ dizajnirana da vam pomogne da isporučite svoju poruku i/ili proizvod na najefikasniji način i daje vam slobodu da prilagodite kako god želite. Dvije dostupne verzije uključuju elektroničko podesivo rješenje za konstantnu kontrolu temperature i SMART verziju.

 

Quark

Izuzetno kompaktan dozator, idealan je za male i srednje lokacije.

Posebno dizajniran za pripremu hladnih krema.

Potpuna vidljivost proizvoda garantuje veći profit

Asortiman uključuje modele sa 1, 2 ili 3 posude kapaciteta 6 litara od polikarbonata otpornog na udarce koji je pogodan za hranu.

Ima patentirani sistem magnetnog pogona.

 

 

Atlas

Atlas 2 je idealan dozator za granitu, koktele i druga smrznuta pića kada je obim prodaje vrlo velik i koncentrisan u kratkom vremenskom periodu. Njegov veliki kapacitet doziranja, ukupna vidljivost proizvoda i atraktivnost velikih osvijetljenih gornjih poklopaca povećavaju prodaju i profit.

Kapacitet 15 litara, otporne na udarce, polikarbonatne posude za hranu.

Maestrale Extra

Dispenzeri dizajnirani za hlađenje i točenje negaziranih pića.

Postoje dvije glavne linije:

– Maestrale Extra P: sa magnetnom pumpom sa atraktivnim efektom fontane;

– Maestrale Extra AA: s lopaticom za sporo miješanje s mehaničkim pogonom posebno dizajnirana za pića koja se ne mogu držati u magnetnim pumpama jer su osjetljiva.

Kapacitet 12 ili 20 litara, otporne na udarce, posude od polikarbonata za hranu.

 

FBM

FBM granita dozator za pravljenje i točenje granite i drugih rashlađenih pića kao što su šerbeti, kokteli i hladne kreme.

FBM linija uključuje kompaktne, pouzdane modele sa 1 do 3 posude.

Njihova ukupna vidljivost povećava broj vaših prodaja i osigurava visoku zaradu.

Kapacitet 10 litara, otporne na udarce, posude od polikarbonata za hranu.

Termostati za upotrebu kao dozator hladnih pića i čuvanje tokom noći.

Sa osvijetljenim gornjim poklopcima i patentiranim sistemom magnetnog pogona.

 

 

Turia

TURIA Line dozatori su dizajnirani za hlađenje i miješanje prirodnih pića poput prirodnih voćnih sokova, “horchata de chufa” ili bademovog mlijeka.

Imaju veliku, okruglu, prozirnu, otpornu na udarce, polikarbonatnu posudu kapaciteta 19 litara.

Lopatica je dizajnirana da miješa napitak i spriječi stvaranje naslaga ili taloga.

Imaju ormarić od nerđajućeg čelika.

 

Scirocco

Elegantan dozator specijalno dizajniran za miješanje i pripremu tople čokolade i drugih toplih napitaka.

Maksimalna vidljivost proizvoda povećava prodaju i profit.

Polikarbonatna posuda od 3 ili 5 litara, otporna na udarce, može se lako ukloniti čak i ako je puna. Slavina se može potpuno ukloniti za savršeno čišćenje. Postavka temperature pića može se podesiti ručnim ili elektronskim termostatom.

Verzije „zlatne“ i „srebrne“ dopunjuju asortiman i mogu se umetnuti u vrlo zahtjevna okruženja.

 

 

Bubble Stick je novi trend ukusne i ukusne hrane, s niskom cijenom hrane.

Zahvaljujući Techfood opremi i poluproizvodu, biće vrlo lako pripremiti do 6 Bubble Sticks odjednom, u vrlo kratkom vremenu iu potpunom odsustvu dimnjaka. Lako za uživanje bilo gdje, čak i kao proizvod koji možete ići u pokretu, zahvaljujući isporučenim štapićima i držačima za ponijeti. Alternativno, može se poslužiti na tanjiru. Vrlo brzo se pripremaju, mogu se poslužiti uz džemove, kreme za mazanje, voće i žitarice kako biste upotpunili i personalizirali ponudu. Zahvaljujući praktičnim dozatorima koje proizvodi Techfood, bit će vrlo lako ukrasiti i/ili napuniti Bubble Sticks.

 

 

Novitet međunarodne ulične hrane.

Bubble Waffle je idealno rješenje za sve objekte koji žele zadiviti svoje kupce klasičnim proizvodom, ali predloženom u varijanti: vafla sa mjehurićima. Zahvaljujući teflonskoj ploči koja se ne lijepi i samočisti, možete poslužiti Bubble Waffle u slanoj i slatkoj verziji za nekoliko trenutaka. Oslobodite svoju kreativnost i zadivite svoje kupce novom idejom, umnožavajući prodajne mogućnosti za svoje mjesto.

 

Tipičan za međunarodnu uličnu hranu, Bubble Waffle je konačno stigao u Italiju da osvoji nepca u potrazi za novitetima. Vafl sa mjehurićima može se poslužiti u različitim varijantama, slatkim ili slanim, te punjeni po želji. Oprema se sastoji od samočisteće i neljepljive ploče, pribora za pripremu i mješavine hrane naše proizvodnje.

 

Strojna mašina atraktivnog dizajna koja može pripremiti ekskluzivnu ponudu na zahtjev uz niske troškove hrane i visoke marže. Techfood oprema ne zahtijeva aspirator ili sisteme za filtriranje. Iz tog razloga ih je lako postaviti u bilo koje područje vašeg prostora. Bubble Waffle mašina je vrlo jednostavna za korištenje. Samo odvojite dvije teflonske ploče s neprianjajućim slojem, dodajte pripremu hrane i zatvorite gornji tanjir. Kada se tajmer isključi, možete izvaditi Bubble Waffle i ukrasiti ga čime god vaša kreativnost predlaže.

 

Kroz jednostavne korake kreirajte Bubble Waffle koji vam se najviše sviđa! Saznajte koliko je to brzo, jednostavno i dobro.

 

Bubble vafle možete poslužiti u mnogo različitih okusa u slatkim i slanim verzijama. Ukrasite sladoledom, kremama, svježim voćem, čokoladom i svime što vam padne na pamet. Oslobodite svoju maštu!

 

 

Choco Pizza je dizajnirana za lokalnu i uličnu hranu koja želi povećati prihod novim, znatiželjnim i ukusnim proizvodom. Može se kombinirati s drugim Techfood rješenjima za prodaju čokolade, kao što su Choco Burger i Choco Kebab, kako bi se ponudio potpuni doživljaj i diverzificirao ponudu od konkurentskih aktivnosti identifikacijom proizvoda.

 

Vafl već podijeljen na 6 trokutastih kriški olakšava dijeljenje Choco Pizze i konzumaciju za ponijeti. Stoga je idealno rješenje za preduzeća s malo mjesta koja imaju za cilj povećanje prihoda uz drugačiju ponudu od uobičajene.

 

Choco Pizza se priprema sa namenskom pločom obloženom teflonom Longlife, samočistećim i nelepljivim materijalom koji garantuje visoke performanse tokom vremena. Mašina se kombinuje sa mešavinom hrane naše proizvodnje i sa prelivima za punjenje oblande po želji.

 

Kombinirajte Choco Pizzu sa drugim Choco rješenjima

 

 

CIALDERIA EL CHURRITO

Mašina za kuvanje churrosa. Cialderia El Churrito je idealna mašina za barove, sladoledarnice, pivare, poslastičarnice, poslastičarnice i sva mesta koja su fokusirana na doručak ili slatko…

 

 

LA CRÊPERIE

Profesionalna mašina za pečenje palačinki. La Crêperie je idealna mašina za kolektivno ugostiteljstvo, menze, laboratorije za svježu tjesteninu i ketering servise koji trebaju kuhati veliki broj palačinki…

 

 

CHOCO KEBAB

Novi trend koji kombinuje ćevape i čokoladu. Čoko kebab je originalna ideja za uključivanje u sve jelovnike. Savršeno se uklapa u barove, sladoledarnice, restorane i…

 

 

CHOCO

Integrirano rješenje za prodaju Choco Burgera i Choco Kebaba. Choco je idealan za proširenje ponude i otvaranje originalne ulične hrane. Sa jednom stanicom možete ponuditi…

 

 

 

BQ818Y je dizajnirao funkciju prethodnog hlađenja i očuvanja svježine nezavisnog sistema, nezavisnog kompresora i nezavisnog kondenzatora ventilatora, tako da mašina može raditi zajedno, a kupci mogu lako raditi.

 

 

 

Na ovaj način, čak i ako kupac ne može ostati bez materijala istog dana, može se uključiti funkcija prethodnog hlađenja i čuvanja svježine kako bi se pohranio preostali materijal kako bi se izbjegao otpad i uštedili troškovi kupca.

 

BQ816

Ali sa potpuno nezavisnim sistemom prethodnog hlađenja i čuvanja svježine, prednosti su odmah očigledne.Ne morate čistiti mašinu tog dana~ Samo pritisnite dugme za prethodno hlađenje i očuvanje svežine nakon odlaska sa posla~

Napomene: Referentni izlazni podaci u listi parametara dolaze iz okruženja temperature/vlažnosti/sirovine/mašine u prostoriji za testiranje kompanije.

833Y ima mnogo veći unutrašnji prostor, tako da nema potrebe da brinete o odvođenju toplote.

Rasipanje topline je nastavljeno, a učinak je znatno poboljšan. Svaki put se može proizvesti 8-12 šoljica.

To štedi mnogo vremena za proizvodnju za dobro prodajne prodavnice, tako da kupci mogu biti sigurni u sladoled.Ovaj proizvod proizvođača mašina za sladoled takođe koristi poseban sistem predhlađenja, nezavisni kompresor, ventilator, rad kondenzatora,Tako da kupci ne moraju brinuti o otpadu uzrokovanom nestankom materijala.

Oslanjajući se na isplative prednosti proizvoda, kupci vole ovaj proizvod od 2009. godine!

Sama ormanska mašina ima vrlo očiglednu prednost u sistemu hlađenja

 

 

Prirodni učinak može se povećati za 3 do 6 šoljica odjednom

A nezavisni sistem prethodnog hlađenja i čuvanja svježine je lakši za rukovaoca

Napomene: Referentni izlazni podaci u listi parametara dolaze iz okruženja temperature/vlažnosti/sirovine/mašine u prostoriji za testiranje kompanije.

SF95T Italian worm double system

 

aparata za sladoled SF95T je kao rođenje sa zlatnim ključem.

Spremnik, koji može primiti 30L sirovina, je blagodat za veliki protok putnika.

Da li je nevjerovatnije proizvesti 20 šoljica sladoleda (80g/šoljica) svaki put?

U tom trenutku začuo se glas „Xiaobian, pisao si na petoj mašini, ako nastaviš da pišeš samo ono što razumeš, ja ću skinuti~“

„Ne žurite, ljubite… Tačka je odmah iza znaka interpunkcije u ovoj rečenici“

1L je otprilike jednako 1 kg (otprilike

30L je približno jednako 30 kg = 30000g

80 g sladoleda

Tada se od 30000g može napraviti oko 375 šoljica sladoleda

Mali sažetak je da svaki put kada dopunite, možete izdržati 375 šoljica sladoleda~

A SF95T je dvostruki sistem. Čokoladni sladoled na lijevoj strani je glavna tema ovog jutra,

I dalje ga grabi matcha sladoled sa desne strane, ili je to SF95T koji se može predati svaki dan.

Dvostruki sistem: I lijevi i desni rezervoari mogu raditi potpuno nezavisno bez smetnji

Spremnik velikog kapaciteta: 2x rezervoar od 15L

Super tih: italijanski pužni mjenjač + sistem motornog pogona

Funkcija zaključavanja sedišta za grlo: sigurnosni sistem za zaštitu operatera

Sistem prethodnog hlađenja i čuvanja svježine: nova nadograđena verzija prethodnog hlađenja i svježeg čuvanja u Njemačkoj 2018.

Napomene: Referentni izlazni podaci u listi parametara dolaze iz okruženja temperature/vlažnosti/sirovine/mašine u prostoriji za testiranje kompanije.

 

Potencijal serije

Vertikalni elektronski pasterizatori smanjuju bakterijsko opterećenje sirovina i svježih poluproizvoda, bez ugrožavanja organoleptičkih i nutritivnih svojstava hrane.

BTM5

Potencijal serije

Elektromehanički vertikalni serijski zamrzivači sa ručnom ekstrakcijom i kontrolom vremena za odgovarajuću konzistenciju gelata. Jednostavni i intuitivni u svim svojim funkcijama, omogućavaju proizvodnju sladoleda, sorbeta i granita čak i ljudima sa malo iskustva.

BMF10

 

Potencijal serije

Elektromehanički vertikalni serijski zamrzivači sa ručnom ekstrakcijom i kontrolom vremena za odgovarajuću konzistenciju gelata. Jednostavni i intuitivni u svim svojim funkcijama, omogućavaju proizvodnju gelata, sorbeta i granita čak i ljudima sa malo iskustva.