MAŠINE ZA PROIZVODNJU KEKSA, KOLAČA i KORNETA

DROPPING MACHINE

AMI EVO

 

Na vrlo jednostavan način, su mašine koje mogu da proizvedem veliki izbor kolačića i peciva.

 

Kalmeijer mašina za kekse može da se bavi slatkim testom za kolače, pekmezom, bečkim keksima, đumbirovim hlebom, božićnim keksima itd. Kako nema trenja ili pritiskanja testa u mašini za kekse, moguće je koristiti testo sa sadržaj masti između 30% i 70% i sadržaj šećera od minimalno 30% (u odnosu na brašno 100%). To znači da sa našim mašinama za kekse možete koristiti slatko tijesto po vlastitom receptu i praviti kekse po vlastitom dizajnu. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s vašim receptom za mašinu za kekse, možete kontaktirati našeg testnog pekara za više informacija. Za nove ideje preuzmite razne recepte mašine za kekse.

 

Mašine za proizvodnju bilo koje veličine i oblika sladoleda oblikovanih korneta, čaša. Najbolje mašine za malu proizvodnju i/ili uzorkovanje. Grijanje je na struju. Kapacitet proizvodnje do 400 komada na sat.

Jednostavnim, vrlo čvrstim i pouzdanim mogu lako upravljati nekvalifikovani operateri. Vrhunska i moderna tehnologija sa automatskom regulacijom temperature gornjeg i donjeg kalupa i automatskom programiranom kontrolom vremena pečenja.

Može se postaviti na čvrsti sto ili na odgovarajući okvir. Isporučuje se sa priručnikom sa uputstvima, kompletnim receptom za pripremu tijesta. Napajanje kalupa se vrši preko posebnog uređaja dozimetra i rezervoara, grijanje je električno. Otvaranje i zatvaranje kalupa se vrši pomoću ručnih poluga. Konusi se automatski izbacuju u kontejner koji se nalazi ispod kalupa.

 

Poluautomatske mašine za proizvodnju sladoleda oblikovanih korneta i čaša bilo kojeg oblika. Kalupi su standardnih dimenzija i zamjenjivi su. Grijanje može biti na struju (bilo koji napon), prirodni plin ili tekući plin. Kapacitet je od 1200 do 5500 komada na sat.

 

Kalupi mogu imati 5, 6, 7, 8 ili 9 redova. Automatska kontrola temperature pečenja; mašina održava unapred podešenu temperaturu i daje zvučni i vidljivi alarm na kraju ciklusa pečenja. Otvaranje i zatvaranje kalupa pomoću automatskog sistema kojim upravlja operater i pokreće pneumatski cilindri. Kalupi se pune kroz poseban uređaj za punjenje; dozimetar. Konusi se automatski izbacuju u posudu na dnu mašine kada se koristi donji kalup. Mašine se isporučuju sa svim operativnim uputstvima uključujući i recept za izradu korneta za vafle.

 

   

MINIROTARCON®

Da počnete da pravite čunjeve, cigare, korpe/školjke itd.. ove zgodne profesionalne električne mašine su samo najbolje rešenje. Proizvedene napolitanke napravljene po najrazličitijoj recepturi (osnovnu recepturu isporučuje naša kompanija) mogu se oblikovati uz pomoć odgovarajućeg pribora u više oblika: umotane šećerne korneti, cigare ili cigarete, korpe itd.

Automatska mašina za proizvodnju ravnih vafla ili umotanih šećernih korneta i/ili cigara i činija/korpa/školjki. Električno grijanje.

 

Izuzetno svestran, ROTARCON® ima 9 ili 12 ili 18 kalupa sa jednostavnim i vrlo brzim sistemom izmjene. Podesiva automatska pumpa sa više tačaka garantuje precizno i ujednačeno ubrizgavanje testa u kalupe. Kapacitet zavisi od vrste proizvoda, veličine i upotrebljenog tijesta. Automatska kontrola temperature. Velika lista dostupnog pribora omogućava izradu najrazličitijih proizvoda sa najboljim

 

4 tanjira vrtuljak za palčike

Set od 4 nezavisne ploče montirane na rotirajuću šasiju od nerđajućeg čelika. Promjenjiva brzina. Kontrolna pedala za zaustavljanje i pokretanje

Aluminijumska posuda za hvatanje izlijevanja Zaštitna ograda za zaštitu zanatlije.

Procijenjeni učinak: 240 proizvoda/sat

 

Spring rolls

Tradicionalno, prolećne rolnice su svečana hrana u Vijetnamu. Popularne na starom carskom dvoru, obično su poznate kao carska peciva ili imperijalne rolnice u Francuskoj, prolećne rolnice u Kvebeku i pržene prolećne rolnice, prolećne rolnice ili vijetnamske rolnice u zemljama engleskog govornog područja i Hong Kongu. Mogu se napraviti od tradicionalnog rižinog papira. Postoje i sorte napravljene pomoću galette od pšeničnog brašna.

 

 

 

SDTN-KREPELEK proizvodi automatska rješenja za proizvodnju vafla.

Set od 6 nezavisnih glačala montiranih na rotirajuću šasiju od nehrđajućeg čelika. Kontrolna pedala za zaustavljanje i pokretanje

 

Dostupne opcije:

Automatski odlagač tijesta

Automatsko otvaranje pegle za vafle

 

Izlaz:

sa 2 pegle za vafle, između 120 i 240 vafla/sat (u zavisnosti od vremena kuvanja, 4 ili 2 minute)

sa 4 pegle za vafle, između 240 i 480 vafla/sat (ovisno o vremenu kuhanja, 4 ili 2 minute)

 

 

Kornet za sladoled

SDTN-KREPELEK proizvodi zanatsko rješenje za proizvodnju korneta za sladoled

Izlaz:

između 60 i 120 proizvoda/sat (ovisno o vremenu kuhanja, 4 ili 2 minute)